Studenten en Scholierenpakketten

Doorlopende acties voor scholieren en studenten

Gratis intest/proefles

Wanneer u  besluit ons uw rijopleiding toe te vertrouwen, bieden wij  u aan de intest  te crediteren zodat deze in feite gratis wordt. Na de intest/proefles ontvangt u een creditnota over de proefles, wanneer een pakket van meer dan 20 uur met praktijkexamen wordt afgenomen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, daar standaard gespreide betaling toegepast wordt naast de heel scherpe prijzen.

Onze totaalpakketten, zeer compleet, uitdagend  en flexibel voor een heel scherpe prijs

Onze invulling van de rij-opleiding is hier behalve meer dan het rondje CBR. Wij geven jou absoluut kennis en inzicht bij gevaars- en situatieherkenning, verkeersoplossingen.

Het totaalplaatje maakt hier het de rijopleiding hier breder en leuker, daar ook u bepaalt hoe snel en waar wij gaan oefenen. Met o.a Gouda en de grote steden om de hoek hebben we meer dan uitstekende examenlocaties om de hoek. Hierbij wordt u de vrijheid gegeven een examenlocatie zelf te kiezen.

Aanbrengen nieuwe leerling

Bij aanbrengen van nieuwe leerling - en deze neemt een pakket af -  ont vangt deze leerling  60 lesminuten.

Nieuwsgierig?

Neem met ons contact op en informeer. Wij leggen u haarscherp uit waarom wij meer bieden tegen deze dezelfde dan wel scherpere prijs. 

Deze verkeersschool brengt u/jou goed opgeleid naar het rijbewijs.

Zelfs al heb je leerproblemen,  heb je concentratieproblemen, ADHD of autisme, - deze rij-instructeur/verkeersschoolhouder heeft ruime kennnis en ervaring in met het werken met hen met  een beperking..

 

Telefoonnummers: 06-8135 8371 / 06-4414 5701, 

Emailadressen:  rijles.heijkoop@gmail.com  info.heijkoop@gmail.com  info@verkeersschoolheijkoop.nl.

 

Aanvullende leveringswaarden bij scholieren en studentenpakketten/-acties

Algemene leveringsvoorwaarden bij (ex-)scholieren en (ex)studenten

Wanneer u uw beroepsopleiding danwel uw middelbare school met succes afgerond heeft en wilt deze 'verzilveren', dan biedt deze verkeersschool u 1 lesblok rijpraktijk van 60 lesminuten in lestijd plus een theorie-CD aan op afgenomen totaalpakket, dan wel hoge kortingen op de theorie Online-pakketten (itheorie en  3dtheorie) met o.a. examentraining en demonstratiefilmpjes. 

De intakeles wordt standaard gecrediteerd zodat deze feitelijk u geheel kosteloos wordt. Administratief onlosmakelijk aan uw afgenomen lespakket met examenverplichting wordt.

Het enige dat u hiervoor moet  doen is een goedleesbare kopie van uw diploma kunnen tonen waarbij datum van uitreiking niet ouder is 4 maanden bij aanmelding.