Pakketten bij Verkeerschool Heijkoop

Deze verkeersschool biedt o.a.:

COMPLETE Rijopledingen, de  zgn. All-in-one-pakketten Daar word later op teruggekomen met een aantal voorbeelden.

Onze rij-opleidingen zijn te stapelen als bouwstenen tot uw/jouw weg naar vrijheid en mobiliteit!  - Het rijbewijs!

Wij bieden door inzet van de lescam de leerling/cursist extra tools aan gedurende zijn/haar opleiding.

Deze lescam met type ADR3320-plus is uiteraard altijd beschikbaar voor ook de losse lessen. Zie ook actueel voor meer informatie over dit systeem,

Dit kan huiswerk zijn maar is geheel vrijwiliiig natuurlijk.

Onze pakketten.

Verkeersschool Heijkoop heeft losse lessen,  toetsen, examens  tot en met uitgebreide en complete totaal-pakketten.

Dese laatste pakketten zijn inclusief theorie-pakketten, studieboeken van absolute topkwaliiteit. De theorie wordt voor de leerling standaard vetaald en uitgebouwd naar een breder en completer begrips- en kennisniveau  van en over hem-/haarzelf en andere verkeersdeelnemers. De prijzen zijn echt absoluut heel scherp daar uw en jouw leermiddelen bij de grotere pakketten zijn inbegrepen. 

Voor vragen wat u exact zoekt tis er voor IEDEREEN een heel mooi pakket voor een prijs met zeer flexibele leveringsvoorwaarden. Bel voor de mogelijkheden.

Verkeersschool heeft  losse lesblokken van 60 minuten tot 2 uur tot n met speciale les- en coachingstrajecten voor  hen met een rijbewijs.

Pakketten op maat

Wij werken met zeer flexibele pakketten. Deze zijn niet duurder dan anders maar wel zeker compleet en op maat. Samen passen wij het pakket zo mogelijk aan. Wij  hebben altijd een voor u aantrekkelijk pakket.

Acties, Pakketten & Prijzen

Doorlopende scholieren- en studentenacties  Klik hier

Voor pakketprijzen voor losse en reguliere pakketten Klik hier.

Voor pakketprijzen voor de speciaal en coachingstrajecten  (bijv. faalangst en autisme & ADHD) Klik hier h.

Voor overige acties  klik hier.

Wat kunnen wij nog meer leveren?

Wij zijn ook leverancier van leer- en instructiemateriaal voor zowel de personenauto als bromfiets en vrachwagen. 

Zoekt u alleen een leermiddel of dat ene product? Ook hier kunnen wij u jou helpen.

Bel als u het product niet direct kan vinden bij ons. Wij leveren altijd tegen concurrende prijzen.

Basissamenstelling lespakketten (zie ook sneloverzicht)

Wij bieden:
 • Vaste instructeur, Vaste lesauto, Geen wachtijden
 • Examenplaatsen Gouda of 'Moordrecht', Utrecht , Leiden en Amsterdam.
 • Max. geoptimaliseerde en geïntegreerde aanpak van theorie en praktijk
 • Breder aanbod toepasbare verkeersoplossingen waarbij de zelfstandigheid en creativiteit optimaal bij u/jou geprikkeld worden
 • Gratis intest na afnemen van pakket met examen met meer dan 20 uur excl. intest.
 • Geen verplicht opgaan naar praktijkexamen, wanneer u nog niet klaar bent voor examenrijden, danwel een ernstige terugval in leercurve heeft.  Maximaal 1x kosteloos na reservering bij CBR.*  Onder voorwaarde dat dit praktijkexamen bij afgenomen pakket is afgenomen en tijdig afgemeld is.
 • Losse theorie-Onlinepakketten tegen hoge korting - soms inbegrepen bij pakket - via deze verkeersschool (zie sneloverzicht)
 • In de pakketten zijn niet altijd theorie- en examenboeken opgenomen, daar iedereen zijn/haar eigen voorkeur van leren heeft.
 • theorie examentraining  (voor pakketten zie sneloverzicht)
 • Heldere, open, en zorgvuldige communicatie
 • Gespreide betaling
 • Vrijblijvende informatie en advisering bij pakketvoorkeurpakketten
 • Grote flexibiliteit bij pakketten
 • Prijzen en combinaties van (speciaal)pakketten zijn onder condities zonder meerprijs integreerbaar in grotere pakketten .

De speciaalpakketten (coachingstrajecten,  ASS,  65+)

 • FenV           -    Faal- en Verkeersangst. Het faalangstonderdeel kan standaard zijn bij grotere en totaal of samengestelde pakketten. De verkeersangst maakt deel uit van het 'Terug-in-het-verkeer'-programma. Dit programma kan net als het faalangstonderdeel worden geïntegreerd in een groter dan wel totaal-pakket. Dit hoeft niet! Verkeersangst is hier voor de bestuurders is van jingtot oud, ervaren en onervaren. Gericht op het weer terugbrengen van deze chauffeurs in het verkeer, waarbij bijscholing met weerbaarmaken de kerndoelen zijn.  
 • ADHD         -    Rijinstructie gericht op het behalen van het rijbewijs. dan wel het hervinden van zichzelf als zelfstandig bestuurder. afhankelijk van de ernst en comorbiditeiten die samen gaan, kan een regulier programma gevolgd worden. 
 • Autisme      -    Deze pakketten hebben aangepaste leveringsvoorwaarden en zijn exclusief voor hen met een stoornis binnen het autistisch spectrum
 • Senioren     -    Coachingstraject  voor de  oudere en oudste categorie bestuurders (65+) onder ons met gebruikmaking van programma 'Terug-in-het-verkeer'. Doel is hier het bijscholen of herconditioneren van deze bestuurders naar het moderne verkeer. Dit programma biedt ook nazorg. Dit programma heeft aangepaste
 • 'Terug-in-het-verkeer'  - Breed samengesteld programma voor bijscholing, herwinnen van zelfvertrouwen en weerbaarmaken van bestuurders, onervaren en ervaren.